Управляващата партия “Единна Русия има преднина на местните избори в Русия,

...
Управляващата партия “Единна Русия има преднина на местните избори в Русия,
Коментари Харесай

Партията на Путин е първа на местния вот в Русия, но поддръжниците на Навални печелят в Сибир |

Управляващата партия “Единна Русия ” има преднина на локалните избори в Русия, само че поддръжниците на рецензия на Кремъл Алексей Навални, който сега се лекува в немска болница, печелят в Сибир, оповестява Ройтерс.

Вотът - тест за Путин?

Според формалните предварителни резултати прокремълски политици печелят с безапелационна преднина изборите в Коми, Татарстан, Камчатка и още 12 района.

Поддръжниците на Навални пък печелят в Новосибирск и Томск.

Вотът е тест за стабилността на ръководството на Путин - на фона на огромния брой инфектирани с ковид в страната, тежките стопански последствия: увеличаваща се безработица и невисок стопански напредък, както и отравянето на опозиционера Алексей Навални.

Случаят “Навални ”

Според една от най-разпространените хипотези повода за отравянето на известния критик на Кремъл Алексей Навални е точно неговата предизборна акция.

Днес лаборатории от Франция и Швеция потвърдиха, че Навални е бил токсичен с невротоксично вещество от рода на “Новичок ”. Резултатите от пробите, взети от организма на съветския опозиционер, бяха обявени от немското държавно управление, предава Франс прес.

Говорителят на кабинета Щефен Зайберта акцентира, че досега " към този момент три лаборатории са показали по самостоятелен метод доказателство, че повода за отравянето на Навални е невротоксично вещество от групата на " Новичок ".

Щефен Зайберта заяви още, че това е тежко нарушаване на Конвенцията за възбрана на химическите оръжия, за което Германия е сезирала Организацията за възбрана на химическите оръжия (ОЗХО) за изследване на доказателствата по случая.

Русия обаче отхвърля да стои зад отравянето. Според прокремълските медии Навални е бил токсичен на Запад, защото лекарите в сибирската болница, където той беше настанен в началото, не са разкрили отровни субстанции в организма му.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР